Buitenschoolse opvang

Vindt u het ook zo belangrijk dat uw kind na schooltijd en in de vakantie in goede handen is? Dan is onze Buitenschoolse Opvang een goede keuze. Kinderen kunnen hun verhaal kwijt, wanneer zij van school komen onder het genot van een kopje water of verdund sap en wat lekkers. Kinderen kunnen hierna gebruik maken van allerlei materialen die wij aanbieden, onder andere boeken en spelmateriaal.

Vakanties

Tijdens de vakanties zijn wij de hele dag open, van 07.30 tot 18.00 uur, wanneer het nodig is bieden wij verlengde opvang van 07.00 tot 07.30 uur. In de vakanties maken wij leuke uitstapjes, daarom vinden wij het belangrijk dat uw kind vóór 09.30 uur binnen is. Voor de opvang in de vakantie krijgt u achteraf een factuur.

Thema’s en kinderraad

Bij de BSO werken wij met thema’s waar de kinderen zelf hun creativiteit kwijt kunnen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kinderen te begeleiden bij hun huiswerk. 

Wat als de school een studiedag heeft, of om andere redenen gesloten is?

Wij bieden standaard opvang aan op sluitingsdagen van de Kardinaal Alfrinkschool. Wanneer er op een andere school een studiedag is, kunnen wij helaas geen opvang aanbieden vanwege het te lage aantal kinderen. Een studiedag wordt achteraf in rekening gebracht.