Oudercommissie

Femke Hart 

Ik ben Femke Hart, getrouwd met Rogier en moeder van Sara en Anna, een tweeling geboren in 2013. Zij gaan twee keer per week naar de BSO van Tik Tak. Wij zijn lid van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Maassluis. Ik ben sinds maart 2016 voorzitter van de oudercommissie en ik vind het fijn op deze manier iets terug te kunnen doen voor de medewerkers die dagelijks voor onze kinderen klaar staan.
In het dagelijks leven werk ik als inkomensbeheerder voor mensen die door diverse oorzaken niet zelf hun financiën kunnen beheren. In mijn vrije tijd tennis ik graag.

 
Avelin Gultom-Vonk

Een aantal jaar geleden heb ik de zeevaartschool afgerond. Ik ben vervolgens gaan varen op de grote vaart (koopvaardij) als stuurman. Op een van deze reizen heb ik mijn (Indonesische) man leren kennen. Na een tijdje in Indonesië te zijn geweest, hadden mijn man en ik besloten om ons te settelen in Nederland. Terug in Nederland ben ik op een kantoor gaan werken als een soort technisch medewerker en heb 2 prachtige dochters gekregen van God. In 2016 ben ik lid geworden van de oudercommissie. Ik heb inmiddels 2 kinderen die op Tiktak zitten en ze hebben het heel erg naar hun zin. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een veilige en leuke plek hebben met goede leidsters. Ik wil me ook graag inzetten om dit zo te houden! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, je kan me altijd aanspreken, mailen naar de oudercommissie of een briefje in de oudercommissie bus doen.